Usluge.

Hirurgija

Cenex Medical vam nudi sve vrste hiruških zahvata: plastičnu i estetsku hirurgiju, ORL, rekonstruktivnu i hirurgiju šake, dječiju i opštu hirurgiju kao i rekonstrukciju lica. Detaljnije.

Vaskularna hirurgija

Vaskularna hirurgija je medicinska specijalnost i grana hirurgije koja se bavi hirurškim liječenjem bolesti krvnih sudova… Detaljnije.

Ginekologija

Cenex Medical nudi sve vrste ginekoloških pregleda: Laparoskopija, Endometrioza, Gestacijska trofoblastna bolest, Karcinom grlica materice, Kontracepcija, Papa bris. Detaljnije.

Urologija

Trudnoća je događaj koji očekuje mnogo parova. Ipak oko 15% koji pokušavaju da ostvare trudnoću u tome ne uspijevaju. Seksulnim odnosom bez kontraceptivnih mjera… Detaljnije.

Radiologija

Radiologija je grana medicine koja se bavi dijagnostičkim i terapijskim procedurama vezanim za upotrebu elektromagnetnih i ultrazvučnih talasa. Detaljnije.

Kardiologija

Kardiologija je grana medicine koja se bavi liječenjem bolesti srca i krvnih žila. Njih možemo podijeliti na: bolesti endokarda (najčešće endokarditis)… Detaljnije.

Dermoskopija

Poslednjih godina raste incidencija obolјelih od benignih, premalignih i malignih tumora kože. Za maligne tumore kože, kao i za sve tumore, najvažnija je rana dijagnostika. Detaljnije.

Back to Top