Naš uspjeh je odlična reputacija kao i veliki broj zadovoljnih pacijenata.

Koristeći aparate zadnje generacije naši ljekari imaju mogućnost primjene novih metoda u estetskoj i plastičnoj hirurgiji

Estetska i plastična hirurgija

Povećanje usana, povećanje grudi, smanjenje grudi, liposukcija vrata, liposukcija tijela, zatezanje stomaka, korekcija zadnjice, face lifting… Detaljnije.

Dermoskopija

Poslednjih godina raste incidencija obolјelih od benignih, premalignih i malignih tumora kože. Za maligne tumore kože, kao i za sve tumore, najvažnija je rana dijagnostika. Detaljnije.

Ginekologija

Cenex Medical nudi sve vrste ginekoloških pregleda: Laparoskopija, Endometrioza, Gestacijska trofoblastna bolest, Karcinom grlica materice, Kontracepcija, Papa bris. Detaljnije.

image1

Cenex Medical

Dobrodošli na našu internet prezentaciju. Ovdje možete saznati sve što vas interesuje o opštoj, plastičnoj, estetskoj i rekonstruktivnoj hirurgiji kao i ostalim uslugama klinike CENEX MEDICAL u Podgorici.

Ukoliko niste našli odgovor na Vaša pitanja na našoj prezentaciji, pošaljite nam e-mail i rado ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Kontaktirajte nas!

Vijesti iz medicine

21Jul

OTKRIVEN ČUDOTVORNI GEN: Oporavlja srce i leči rak!

0 Comments
Nauka je na pragu velikog otkrića, koje će nam pomoći da se izborimo sa najtežim bolestima današnjice. Ako uspemo da... Read More →
21Jul

10 faktora koji povećavaju rizik od srčanog i moždanog udara

0 Comments
Stručnjaci sa Univerziteta u Ontariju su identifikovali 10 najčešćih uzročnika srčanog i moždanog udara. Naučnici poručuju da se promenom životnih... Read More →

Cenex Medical Novosti

Vaše ime

Email adresa

Back to Top